CONTACT.
Wat leuk dat u bij ons wilt komen dineren!
We gaan kijken of het mogelijk is u op de gewenste dag (en tijdstip) te verwelkomen.
U ontvangt van ons nog een bevestiging als het mogelijk is uw reservering aan te nemen. Daarna is de boeking definitief gereserveerd.
Graag tot ziens!
Etienne & Eveline
CHEZ ETIENNE
bistrot
Oeps, er is een fout opgetreden bij het maken van uw reservering.
U kunt uw reservering telefonisch doorgeven via: 020-4824448 of een e-mail sturen naar info@chezetienne.nl
Wat houdt ons bezig?
VOORJAAR BIJ CHEZ ETIENNE
Geliefde gerechten zoals de Volendamse gerookte palingfilet, handgepelde garnalencocktail, gebakken ganzenlever maar ook de mooie Ierse Angus ossenhaas blijven we natuurlijk aanbieden! Zo blijft onze menukaart met vertrouwde, klassieke en tijdloze gerechten.
Maar daarnaast serveren we ook een 'confit' van parelhoen. Op dezelfde manier bereidt (dus langzaam gegaard in gevogelte vet) als de Franse klassieke Confit de Canard, eveneens botermals maar dan toch nèt even anders.
Ook de wijnen waar u per glas van kunt genieten zijn aangepast met smaakvolle keuzes die passen bij het nieuwe seizoen en weertype.
HOLLANDSE ASPERGES
Zodra de AAA asperges vanuit Limburg weer dagvers geleverd kunnen worden, gaan we die natuurlijk direct serveren! Vermoedelijk zal dit niet heel lang meer op zich laten wachten...
PAASDAGEN BIJ CHEZ ETIENNE
Het Paasweekend van Goede Vrijdag 18 april en beide Paasdagen zondag 20 én maandag 21 april zijn we geopend. We serveren uiteraard het Menu Chez Etienne. Maar daarnaast ook onze a-la-carte kaart. U kunt dus zelf kiezen hoe u wilt dineren bij ons deze gezellige dagen. Een tafel kunt u alvast reserveren via 020-4824448 of info@chezetienne.nl