Bent u op zoek naar informatie en deze niet kunnen vinden? Wilt u meer informatie over een diner in ons restaurant? Of misschien een allergie doorgeven?
Of misschien wilt u onze nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws over nieuwe menu's of speciale diners tijdens de feestdagen?
Wij horen graag van u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u meer weten over een bezoek aan ons restaurant, een grote reservering maken of misschien een allergie doorgeven?
Stuur ons hieronder een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedankt voor uw bericht. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.
Etienne & Eveline
CHEZ ETIENNE
bistrot
Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw bericht. Probeer het later nog eens of neem rechtstreeks contact met ons op via 020-4824448.
Wat houdt ons bezig?
VOORJAAR BIJ CHEZ ETIENNE
Geliefde gerechten zoals de Volendamse gerookte palingfilet, handgepelde garnalencocktail, gebakken ganzenlever maar ook de mooie Ierse Angus ossenhaas blijven we natuurlijk aanbieden! Zo blijft onze menukaart met vertrouwde, klassieke en tijdloze gerechten.
Maar daarnaast serveren we ook een 'confit' van parelhoen. Op dezelfde manier bereidt (dus langzaam gegaard in gevogelte vet) als de Franse klassieke Confit de Canard, eveneens botermals maar dan toch nèt even anders.
Ook de wijnen waar u per glas van kunt genieten zijn aangepast met smaakvolle keuzes die passen bij het nieuwe seizoen en weertype.
HOLLANDSE ASPERGES
Zodra de AAA asperges vanuit Limburg weer dagvers geleverd kunnen worden, gaan we die natuurlijk direct serveren! Vermoedelijk zal dit niet heel lang meer op zich laten wachten...
PAASDAGEN BIJ CHEZ ETIENNE
Het Paasweekend van Goede Vrijdag 18 april en beide Paasdagen zondag 20 én maandag 21 april zijn we geopend. We serveren uiteraard het Menu Chez Etienne. Maar daarnaast ook onze a-la-carte kaart. U kunt dus zelf kiezen hoe u wilt dineren bij ons deze gezellige dagen. Een tafel kunt u alvast reserveren via 020-4824448 of info@chezetienne.nl