MENUKAART

Menukaart.

SEIZOENS MENU.

Seizoenen spelen een belangrijke rol in ons restaurant en dat is terug te zien op onze menukaart.


Naast seizoensgerechten als botermalse hertenrugfilet in de winter, Hollandse asperges in de lente en Noordzeetong in de zomer,  staan 'onze' klassieke gerechten op de menukaart. Dit zijn gerechten die in de Franse keuken niet mogen ontbreken zoals gebakken ganzenlever, escargots, tournedos Rossini en uiteraard een kaasplateau!


Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ingrediënten.  Pure smaken, duurzame producten en kwaliteit!

A LA CARTE KAART A-LA-CARTE KAART

Menu Chez Etienne

3-gangen 45,00

4-gangen 60,00

5-gangen 72,00




VOORGERECHT

Klassieke Steak Tartaar van Iers rundvlees met kappertjes, sjalot en peterselie waarbij een gebakken kwartelei en grove Dijons mosterdsaus.


TUSSENGERECHT

Gebakken Coquilles St. Jacques waarbij groene & zilte groenten begeleid met citroen beurre blanc.


HOOFDGERECHT

'Confit de Canard':

langzaam gegaarde boterzachte eendenbout waarbij een Bourgondische rode wijnjus en Elzasser ziirkool.

-supplement met gebakken ganzenlever (9,50)-


KAAS

Gemengd kaasplateau van Franse geitenkaas, oude Hollandse kaas en romige Saint Agur waarbij stokbrood en vijgenchutney.


DESSERT

Advocaatcoupe:

luchtige crème van advocaat geserveerd met vanille bourbonijs, gebrande noten en een kletskop van amandelen.




wijnarrangement

het menu is tevens uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement:

sommelier Eveline schenkt dan bij elk gerecht een wijn om het gerecht te complimenteren en licht deze keuze aan tafel natuurlijk toe.

3 glazen 24,00

4 glazen 34,00

5 glazen 39,00



Share by: