SEIZOENS MENU.
Seizoenen spelen een belangrijke rol in ons restaurant en dat is terug te zien op onze menukaart.
Naast seizoensgerechten als botermalse hertenrugfilet in de winter, Hollandse asperges in de lente en Noordzeetong in de zomer, staan 'onze' klassieke gerechten op de menukaart. Dit zijn gerechten die in de Franse keuken niet mogen ontbreken zoals gebakken ganzenlever, escargots, tournedos Rossini en uiteraard een kaasplateau!
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten en ingrediënten. Pure smaken, duurzame producten en kwaliteit!
Menu Chez Etienne
3-gangen 45,00
4-gangen 60,00
5-gangen 72,00
VOORGERECHT
Klassieke Steak Tartaar van Iers rundvlees met kappertjes, sjalot en peterselie waarbij een gebakken kwartelei en grove Dijons mosterdsaus.
TUSSENGERECHT
Gebakken Coquilles St. Jacques waarbij groene & zilte groenten begeleid met citroen beurre blanc.
HOOFDGERECHT
'Confit de Canard':
langzaam gegaarde boterzachte eendenbout waarbij een Bourgondische rode wijnjus en Elzasser ziirkool.
-supplement met gebakken ganzenlever (9,50)-
KAAS
Gemengd kaasplateau van Franse geitenkaas, oude Hollandse kaas en romige Saint Agur waarbij stokbrood en vijgenchutney.
DESSERT
Advocaatcoupe:
luchtige crème van advocaat geserveerd met vanille bourbonijs, gebrande noten en een kletskop van amandelen.
wijnarrangement
het menu is tevens uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement:
sommelier Eveline schenkt dan bij elk gerecht een wijn om het gerecht te complimenteren en licht deze keuze aan tafel natuurlijk toe.
3 glazen 24,00
4 glazen 34,00
5 glazen 39,00
Wat houdt ons bezig?
MENU CHEZ ETIENNE
Ons menu is aangepast met onder andere traditionele Steak Tartaar van Iers rundvlees, de Franse klassieker: Confit de Canard en de geliefde Advocaatcoupe.
Uiteraard is het menu uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement.
FEESTELIJKE DECEMBERMAAND
Vanaf half november beginnen wij ons restaurant langzamerhand te versieren in de feestelijke en gezellige sfeer van kerstmis. Onze openingstijden zijn tot en met zondag 22 december 'gewoon' (dus van donderdag t/m zondag vanaf 17.30 uur).
KERSTMIS BIJ CHEZ ETIENNE
Kerstavond (dinsdag 24 december) en zowel 1e als 2e kerstdag (woensdag 25 en donderdag 26 december) serveren wij een speciaal 4-gangen diner met amuse. We ontvangen onze gasten deze dagen met veel plezier tussen 18.00-18.45 uur. Op dit moment zijn alle beschikbare tafels gereserveerd.
Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er iets wijzigt in de tafelopstelling. Mocht u op onze reservelijst willen worden geplaats dan kan dat via:
020-4824448 of info@chezetienne.nl
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN KERSTVAKANTIE
t/m zondag 22 december geopend vanaf 17.30 uur
dinsdag 24 (kerstavond), 1e en 2e kerstdag (woensdag 25 en donderdag 26 december) aanvang kerstdiner 18.00-18.45 uur. ***voor deze dagen zijn alle tafels reeds gereserveerd***
27 december t/m 2 januari zijn we gesloten.
Vanaf vrijdag 3 januari 2025 verwelkomen wij al onze gasten weer met veel plezier.