In 2006 opende Etienne en Eveline hun restaurant "Chez Etienne" in Landsmeer. Etienne als chefkok en Eveline als gastvrouw en sommelier. Gedurende de afgelopen 18 jaar hebben zij ontelbare gasten ontvangen en mooie (feestelijke) diners mogen verzorgen. Het grootste compliment voor Etienne en Eveline is dat zij hun gasten na een bezoek weer zien terugkomen. Samen met het gehele team doen zij er alles aan om de gasten een genoeglijke en uiteraard smaakvolle avond te bezorgen.
De stijl van de chef!
Etienne: "Echt ambachtelijk koken vind ik fantastisch. Ik sta voor het klassieke koken. Van schuimpjes, chemicaliën en gelei houd ik niet. Voor mij draait het om mooie producten en pure smaak; daar gaat het allemaal om!"
De smaak van de sommelier!
Eveline: "Het is ongelofelijk wat voor smaken er uit een druif kunnen komen als deze eenmaal wijn is geworden. Frisheid, allerlei fruittonen, romig, aards, kruidig, getoast en nog zoveel meer. Elke keer weer verrassend om wijn te proeven en een feest om te zorgen dat niet alleen de wijn maar ook de gerechten nóg lekkerder smaken door deze met elkaar te combineren! "
Wat houdt ons bezig?
VALENTIJNSDAG MENU CHEZ ETIENNE
Vrijdag 14 februari maar ook het weekend daarna (zaterdag 15 en zondag 16 februari) serveren wij een feestelijk menu ter gelegenheid van Valentijn.
Een romantische tafel is nu al te reserveren via 020-4824448 of info@chezetienne.nl
Bij het menu heeft sommelier Eveline natuurlijk ook een bijpassend wijnarrangement samengesteld. Bij elke gang schenkt ze een glas om het gerecht te complimenteren. De wijn wordt uiteraard aan tafel toegelicht.