ONS VERHAAL

Ons verhaal.

Etienne & Eveline.

In 2006 opende Etienne en Eveline hun restaurant "Chez Etienne" in Landsmeer. Etienne als chefkok en Eveline als gastvrouw en sommelier. Gedurende de afgelopen 18 jaar hebben zij ontelbare gasten ontvangen en mooie (feestelijke) diners mogen verzorgen. Het grootste compliment voor Etienne en Eveline is dat zij hun gasten na een bezoek weer zien terugkomen. Samen met het gehele team doen zij er alles aan om de gasten een genoeglijke en uiteraard smaakvolle avond te bezorgen.

De stijl van de chef!

Etienne: "Echt ambachtelijk koken vind ik fantastisch. Ik sta voor het klassieke koken. Van schuimpjes, chemicaliën en gelei houd ik niet. Voor mij draait het om mooie producten en pure smaak; daar gaat het allemaal om!"




De smaak van de sommelier!

Eveline: "Het is ongelofelijk wat voor smaken er uit een druif kunnen komen als deze eenmaal wijn is geworden. Frisheid, allerlei fruittonen, romig, aards, kruidig, getoast en nog zoveel meer. Elke keer weer verrassend om wijn te proeven en een feest om te zorgen dat niet alleen de wijn maar ook de gerechten nóg lekkerder smaken door deze met elkaar te combineren! "

Share by: