Restaurant CHEZ ETIENNE


Menukaart

Etienne: "We zitten hier dicht bij de bron. Noordzeevis uit Volendam en IJmuiden. Snoekbaars en paling uit het IJsselmeer. Vlees uit de Beemster en van Texel." Regionale ingrediŽnten komen dan ook geregeld voor op de kaart en in menu's. Daarnaast zijn alle producten waarmee wordt gewerkt seizoensgebonden en zoveel mogelijk biologisch en duurzaam.

Restaurant CHEZ ETIENNE

Vanaf donderdag 29 april verwelkomen wij onze gasten op ons terras vanaf 13.00 uur. We serveren dan onze typische Chez Etienne gerechten als gerookte Volendamse paling, gebakken ganzenlever, tournedos Rossini ook natuurlijk Limburgse asperges!. U kunt dus uitgebreid lunchen in Franse stijl!!
Klik hier voor de menu (lunch) kaart.
Restaurant CHEZ ETIENNE


Menu du Chez Etienne

Als we in ons restaurant (binnen) weer gasten kunnen verwelkomen wordt onze menukaart uitgebreid. Daarnaast zullen we dan ook weer een speciaal samengesteld menu serveren. Dit menu kunt u dan als 3-, 4-, of 5-gangen diner bestellen.

Klik hier voor een voorbeeld menu van het Menu du Chez Etienne zoals wij dat vorig jaar hebben geserveerd.
Uw diner is tevens culinair uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement. Sommelier Eveline schenkt dan bij elke gang een bijpassende wijn en licht haar keuze toe in haar wijnuitleg.

Restaurant CHEZ ETIENNE


Dineren bij Chez Etienne met een gezelschap

Restaurant CHEZ ETIENNE

Vanwege de laatste versie van de Noordverordening Covid 19 is het momenteel niet mogelijk te dineren in ons restaurant. We gaan er van uit dat zodra we weer geopend mogen zijn, dit wel met enkele beperkingen zal zijn zoals een beperkt aantal gasten per tafel, een maximum aantal gasten die we mogen ontvangen en de inmiddels bekende 1,5 meter afstand. Zoals we ook eerder met deze regels hebben gedaan kunnen we zeker gezelschappen ontvangenen maar dineert u dan met elkaar in een ruim opgezette tafelindeling.

Maatwerk afspraken maken we graag persoonlijk met u! Wilt u bijvoorbeeld a-la-carte dineren, het restaurant exclusief voor uw gezelschap reserveren, een speciaal menu met daarbij een persoonlijke menukaart met bijvoorbeeld een foto, uw bedrijfslogo en/of speciale tekst?

Restaurant CHEZ ETIENNE

Wilt u met een gezelschap bij ons dineren of meer informatie ontvangen over de diverse mogelijkheden?

We horen graag van u via 020-4824448 of info@chezetienne.nl